MeerdanTaal: communiceren en creëren

 

Creatief schrijver

MeerdanTaal is niet uit de lucht komen vallen. Van jongs af aan is schrijven een favoriete manier geweest om mijn creativiteit te uiten. Die passie is gebleven en een studie journalistiek lag in het verschiet. Zo heb ik veel geleerd over interviews en artikelen schrijven. In 2017 begon ik aan de SRM opleiding Senior Communicatieadviseur BNP-niveau 4 (C), die ik in 2018 met succes heb afgerond.

Nieuwsgierige communicator

Na mijn studie journalistiek, koos ik voor een baan in de zorg. Bij het LangeLand Ziekenhuis beoefende ik het vak van communicatiemedewerker in de volle breedte. Toen al dook ik graag in complexe onderwerpen, om deze te vertalen naar begrijpelijke en communicatieplannen en content. Met name het maken van de diverse interne en externe publicaties bleek me erg goed te liggen. Van plannen en schrijven tot opmaak en inzet. Daarom ben ik me daarop gaan richten met mijn eigen bedrijf.

Content creatie

Met MeerdanTaal ben ik nog steeds vooral actief in de zorg, maar ook in de technologiesector en voor commerciële opdrachtgevers. Ik ben nieuwsgierig en draag graag kennis over op een toegankelijke manier, met de nodige creativiteit en een professionele uitstraling. Met minder neem ik geen genoegen. Hoewel ik zelf veel kennis en ervaring in huis heb, werk ik regelmatig samen met andere professionals. Zo komen we tot het beste resultaat. Altijd binnen de deadline!

Communicatie adviseur

Na ruim vier jaar content creatie, wilde ik me verder verdiepen in mijn vak. Een opleiding tot senior communicatieadviseur , leek me een mooie uitdaging. Daar had ik gelijk in: na maanden literatuur doorspitten en een mondeling en schriftelijk examen, ben ik geslaagd. Van mijn opleiding heb ik veel geleerd en deze kennis pas ik nu graag toe voor mijn opdrachtgevers. Vol enthousiasme en altijd bereid om een eerlijk advies te geven. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op!

Maatschappelijk ondernemen

Ik vind het belangrijk om als ondernemer ook mijn steentje bij te dragen aan de wereld om me heen. Daarom doneer ik ieder jaar 1% van mijn omzet aan een goed doel.

  • 2018: Skate4AIR

Chris van Breda

Eigenaar MeerdanTaal


Chris van Breda is de drijvende kracht achter MeerdanTaal.
Met zijn journalistieke achtergrond en enthousiasme
staat hij altijd open voor nieuwe uitdagingen.