MeerdanTaal: passie voor schrijven

Creatief copywriter

MeerdanTaal is niet uit de lucht komen vallen. Van jongs af aan is schrijven een favoriete manier geweest om mijn creativiteit te uiten. Die passie is gebleven en een studie journalistiek lag in het verschiet. Zo heb ik veel geleerd over communicatie, interviews en artikelen schrijven. Omdat ik koos voor audio-visuele journalistiek, ken ik ook alle ins- en outs van televisie en radio maken.

Nieuwsgierige content marketeer

Na mijn opleiding koos ik voor een baan als communicatiemedewerker in de zorg. Bij het LangeLand Ziekenhuis heb ik veel geleerd. Ik beoefende de volle breedte van het communicatievak. Ik merkte dat ik graag in complexe (medische) onderwerpen duik. Om deze vervolgens te vertalen naar begrijpelijke en pakkende artikelen die de doelgroep aanspreken. Met name het maken van de diverse interne en externe publicaties bleek me erg goed te liggen. Van plannen en schrijven tot opmaak en inzet. Daarom ben ik me daarop gaan richten met mijn eigen bedrijf.

Communicatie professional

Met MeerdanTaal ben ik nog steeds vooral actief in de zorg, maar ook in de technologiesector en voor commerciële opdrachtgevers. Ik ben nieuwsgierig en draag graag kennis over op een toegankelijke manier. Daarom stop ik altijd de nodige creativiteit in mijn artikelen en publicaties. Alles moet er professioneel uitzien en representatief zijn voor mijn opdrachtgever. Met minder neem ik geen genoegen. Hoewel ik zelf veel kennis en ervaring in huis heb, werk ik daarom voor grote opdrachten samen met andere professionals om tot het beste eindresultaat te komen. Altijd binnen de deadline!

  • 2002 - 2008HBO Journalistiek

    Windesheim Zwolle
  • 2010 - 2013Communicatiemedewerker

    LangeLand Ziekenhuis
  • 2013 - hedenMeerdanTaal

    Eigenaar MeerdanTaal

Samenwerking: voor iedere opdracht de juiste professional